Project SlaapTips

In mijn unieke Whatsappcommunity Project SlaapTips ontvang je een aantal keer per week handige tips voor de slaap van je kindje! Korte berichtjes afgewisseld met videoboodschappen om je te helpen bij alledaagse situaties met betrekking tot slaap die voor iedere ouder herkenbaar zijn!

Deelname aan deze Whatsappcommunity is helemaal gratis en anoniem (niemand ziet dus jouw naam en telefoonnummer behalve ik). 

Veelgestelde vragen

Voor ouders en opvoeders met kinderen in de leeftijd van 0 t/m 3 jaar.

Dit verschilt per week. Het kan de ene week drie keer zijn en de andere week twee tot maximaal vier berichtjes per week.

Nee, dat kan niet. Ik ben de enige die een berichtje kan versturen in de groep. Dit zorgt ervoor dat je geen ‘overkill’ aan berichten en vragen van andere deelnemers krijgt in deze groep. Als je een vraag hebt, kun je mij wel persoonlijk een whatsappje sturen.

Ja zeker! Dit zorgt ervoor dat de Whatsappcommunity een plek wordt waarin alle vragen die jij als ouder hebt over de slaap van je kindje behandeld worden! Je kunt vragen insturen door mij een priveberichtje te sturen, via instagram: @projectslaap of via de mail: judith@projectslaap.nl.

In de Whatsappcommunity geef ik tips voor zowel pasgeboren baby’s als voor peuters van 3 jaar. Als jij een kindje van 3 hebt, is de tip voor een pasgeboren baby niet relevant. Maar ik wissel de berichten zo af dat als ik de ene dag een berichtje voor een peuter heb geplaatst, ik daarna weer een berichtje plaats die voor iedereen interessant is.

Dat ligt aan de uitdaging waar je met je kindje tegen aanloopt. Je kunt de tips uit deze community zien als tips die je meteen in de praktijk kunt uitvoeren. Soms zorgt dit er voor dat een kindje ineens veel beter gaat doorslapen, omdat je n.a.v. de tip bijv. je wakkertijd aanpast. Maar als je kindje nog niet zelfstandig in slaap valt, dan heb je hiervoor meer begeleiding nodig.